Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 03.28.2024, 8:16 PM

Мій сайт

Меню сайту
Категорії розділу
Методика навчання географії [24]
У статті аналізується ефективність використання інформаційно-комунікаційних технологій або медіаджерел у вивченні наук природничого напряму, під час використання яких вирішується ціла низка різнорівневих дидактичних, виховних та розвивальних завдань: соціальні, інформаційні,комунікативні, самоосвіти і розвитку та компетенції. Подаються конкретні приклади використання медіаджерел на уроках географії, що створює умови для розкриття природних задатків учнів, забезпечує розвиток особистості природним шляхом.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

8:25 AM
Семінар «Використання сучасних картографічних матеріалів на уроках географії»

Семінар «Використання сучасних картографічних матеріалів на уроках географії» 12 березня на базі Донецького ОБЛІППО відбувся семінар «Використання сучасних картографічних матеріалів на уроках географії» для методистів ММК, РМК, керівників МО, учителів географії. До роботи долучилися близько 20 педагогів. Зі словами вітання виступила Саматова О В., методист відділу природничих дисциплін Донецького ОБЛІППО. Вона наголосила на актуальності теми, бо використання електронних засобів навчання та новітніх картографічних матеріалів на уроках географії є засобом формування позитивної мотивації учнів. 1.jpg З презентацією сучасного картографічного матеріалу та новітніх електронних засобів навчання у викладанні географії виступив запрошений начальник відділу маркетингу видавництва «Картографія» Хижняк Дмитро Миколайович (м. Київ). Він ознайомив присутніх із практичними аспектами використання електронних засобів навчання як чинником розвитку пізнавальної активності учнів на уроках географії. Запрошені вчителі ознайомились із зразками картографічної продукції, долучилися до майстер-класу «Як працювати з інтерактивними картами» та отримали у подарунок сучасні карти світу. 2.jpg Співпрацю з видавництвом «Картографія» буде продовжено. На базі мм. Краматорськ та Маріуполь планується проведення тренінгів «Робота з топографічною картою», «Картографічні проекції» та «Способи зображення на тематичних картах» із кандидатом географічних наук Київського національного університету ім. Тараса Шевченко Остроухом В. І.

Категорія: Методика навчання географії | Переглядів: 96 | Додав: miro92roma | Теги: $IMG_URL2$, $IMG_URL1$ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz